Tërmeti në Shqipëri, fillojnë arrestimet

Plot 17 urdhërarreste janë prerë në qytetin e Durrësit lidhur me pasojat e shkaktuara nga tërmeti i 26 nëntorit.Sipas Ora News fletëarrestet e lëshuara lidhen me objektet që shkaktuan viktima nga tërmeti i 26 nëntorit, ndërsa deri tani janë arrestuar;

Pronarët e vila Palma Arben dhe Dëshira Qato Pronari I hotel “Baron” , Artur Terziu
Drejtori i Kavalishencës, Ahmet Doda.
Nëndrejtori i Kavalishencës, Ahmet Doda
Arben Isaku Nëndrejtor i Kadastrës ish nëndrejtor ALUIZNI
Aldo Dakavelli zyrtar në kadastër
Artemis Malko inspektor
Ahmet Doda drejtor Kavalishencës
Kujtim Hasa nëndrejtor i Kavalishencës

Fletëarrestet janë lëshuar për personat që dyshohet se kanë lidhje me legalizimin apo certifikimin e objekteve që janë rrëzuar nga lëkundjet e tërmetit të 26 nëntorit.