Tayna gati për udhëtimin e radhës: Kujt i duhet gjumi kur po jeton ëndrrën

Tayna pa pikë dyshimi është reperja më e përfolur e estradës e kjo falë suksesit të saj në muzikë.

Artistja nga Prizreni është shumë e angazhuar me koncerte muzikore dhe dje kishte performuar në një nga klubet e Prishtinës, menjëherë pas përfundimit të koncertit ajo publikoi një foto nga aeroplani dhe la këtë mbishkrim

“Kujt i duhet gjumi kur po jetoni ëndrrën” si duket Tayna po bëhet gati për performanca përtej kufijëve shqiptar.