Taravari: Skandaloze që Ahmeti ikën nga debati me Selën (VIDEO)

Sekretari i Përgjithshëm i Aleancës për Shqiptarët, Arben Tavari e ka quajtur skandaloze, mungesën e gatishmërisë së kryetarit të BDI-së Ali Ahmeti për përballje televizive me kreun e ASH-së, Ziadin Sela, shkruan gazeta LAJM.
“Është skandaloze që një lider partie t’i ikën debatit. Demokracia kërkon ballafaqim të fakteve. Çdokund në botë, liderët e partive parazgjedhjeve përballen njëri me tjetrin. Ju e shikon edhe liderët e partive maqedonase po përballen 5 apo 6 herë këto muajt e fundit. Pse mos të përballen liderët shqiptarë. Ne shpresojmë, urojmë, e lusim nuk dijmë çfarë t’i bëjmë më. Vetëm t’i shkojmë në Reçicë dhe aty të ballafaqohemi me argumente”, tha Taravari.

Taravari: Skandaloze që Ahmeti ikën nga debati me Selën

Taravari: Skandaloze që Ahmeti ikën nga debati me Selën

Posted by Lajm TV on Monday, July 6, 2020