Taravari rezulton pozitiv me Covid 19

Kryetari i Gostivarit, Arben Taravari, ka rezultuar pozitiv me Covid 19, shkruan gazeta Lajm. Lajmin e ka bere te ditur ai permes nje shkrimi ne Facebook.

“Të dashur miq dhe kolegë unë sapo mora përgjigjen e testit dhe rezultoj të jem i infektuar me virusin COVID-19.
Deklarata ime ka synim që të ndihmoj në hetimin epidemiollogjik dhe nga ana tjetër të sensibilizoj sa më shumë për zbatimin e masave. Ne jemi të gjithë në këtë valle, asnjë nuk mund të mbrohet i vetëm…duke mos i zbatuar masat anti-covid të gjithë njësoj, ne kthehemi në armë për njëri-tjetrin.
Unë do të jem nën mbikqyrjen e mjekëve, për çdo gjë do ju mbaj të informuar.
Kujdesuni për veten!”, shkruan Taravari.