Takohen Naqe Çulev dhe Sllavjanka Petrovska

Tërheqje vetëm e automjeteve të cilat janë të domosdoshëm për kabinetin e ministrit, pa u çrregulluar pastaj puna e përditshme e nëpunësve, kanë dakorduar në takimin e sotëm, ministri teknik për Punë të Brendshme Naqe Çulev dhe zëvendësministrja plotësuese për Punë të Brendshme, Sllavjanka Petrovska.

Në MPB sot takim pune kanë mbajtur Çulev dhe Petrovska, pastaj është mbajtur takim pune në përbërje më të zgjeruar ku kanë marrë pjesë zëvendësministri Agim Nuhiu, drejtori i Byrosë për Siguri Publike (BSP), Sasho Tasevski dhe zëvendësdrejtori i BSP-së, Besir Deari.