Suspendohet zyrtari doganor që u arrestua në rastin “Brezovica”

Dogana e Kosovës njofton se me të pranuar njoftimin zyrtar për arrestimin e zyrtarit doganor në rastin “Brezovica”, ka suspenduar nga puna zyrtarin e arrestuar për dyshimin se ka kryet veprat penale.

Dogana e Kosovës njofton se procedimi disiplinor do të vijojë për të shqyrtuar veprimet tjera disiplinore.

“Dogana e Kosovës përkrah dhe mirëpret veprimet ligjore që ndihmojnë në luftimin e korrupsionit dhe siguron publikun se nuk do të tolerojë veprime jo etike dhe jo ligjore në rangjet e veta.

Rikujtojmë publikun se Dogana ka lansuar aplikacionin eDogana, i cili krahas mënyrave tjera mundëson raportimin e korrupsionit dhe kontrabandës në mënyrë krejtësisht anonime dhe të sigurt”, thuhet në njoftim.