Stefanova: Kacarska ka ndërmjetësuar për lehtësimin e pozicionit të Kamçevit

Lile Stefanova njofton se gjykatësja Dobrilla Kacarska ka qenë ajo që ka ndikuar për ndërmjetësim për lehtësim të pozicionit të të akuzuarve për të akuzuarit Orce Kamçev dhe Cvetan Pandelevski.
Veç tij Stefanova përmendi se gjatë gjithë kohës sa ishin të akuzuar i kanë dërguar siç i quajti ajo “komisar” si politikan, gjykatës, prokuror, shkruan SHENJA.