Spasovski: Qytetarët të mos udhëtojnë jashtë shtetit

Kryeministri Oliver Spasovski sot përmes një video mesazhi në profilin e tij në facebook dërgoi një porosi deri tek të gjithë qytetarët që t’i anulojnë udhëtimet e tyre jashtë shtetit.

“Çdo shtet në rajon dhe Evropë ka masat e saja për mbrojtje dhe kemi probleme që qytetarët të mos mund të kalojnë kufijtë apo të mbeten diku të bllokuar në vendkalimet kufitare”, deklaroi Spasovski.

Kjo sipas tij shkakton probleme shtesë për shtetin.