Spasovski: Qytetarët e bllokuar në zonat kufitare u nisën drejt vendit

Kryeministri Oliver Spasovski informoi se të gjithë qytetarët tanë të bllokuar në zonat kufitare mes Kroacisë dhe Serbisë si dhe atyre mes Hungarisë dhe Serbisë janë zhbllokuar dhe nisur drejtë vendit tonë.

“Dua t’ju informoj se qytetarët tanë të cilët kishin mbetur në zonat kufitare mes Kroacisë dhe Serbisë si dhe mes Hungarisë dhe Serbisë, të sigurt u nisën drejt vendit tonë! Gjithçka për qytetarët”, ka shkruar Spasovski në profilin e tij në Facebook.