Spasovski: Nuk përjashtohen masat më rigoroze

Kryeministri Oliver Spasovski vlerëson se sistemi shëndetësorë është i përgatitur që të ballafaqohet me paralajmërimet për numër më të madh të të sëmurëve nga koronavirusi, por apelon se për këtë është e nevojshme edhe mbështetja e qytetarëve të cilët duhet të respektojnë të gjitha rekomandimet dhe masat restriktive që me këtë të pengojnë përhapjen e virusit. Ai nuk përjashton mundësinë e vendosjes së masave më rigoroze, në rast se për këtë marrin rekomandime nga Komisioni për sëmundje infektive.