Spasovski: Nuk do të lejojë askush ta rrezikojë të ardhmen e vendit dhe qytetarëve

Për mua personalisht, Mizrahi ka qenë zgjedhje e shkëlqyeshme, por kundrejt shtetit sjellja e saj është e papranueshme. Nuk do të lejoj askush ta rrezikojë të ardhmen e vendit dhe të qytetarëve, ka thënë kryeministri Oliver Spasovski duke i replikuar Liljan Zaturovskës nga VMRODPMNE.

“Thoni se arsyeja e vërtetë ka qenë se dikush ka pasur frikë nga Mizrahi. Personalisht, si politikan për mua ka qenë mirë Mizrahi të mbetet deri në fund, të mos shkarkohet dhe të vazhdojë me punë pasi LSDM nëse zgjidhte, nuk do të zgjidhte ministër të tillë, por në aspekt të shtetit nuk është e pranueshme dhe nuk do të lejojë askush të rrezikojë të ardhmen e vendit dhe të qytetarëve”, ka thënë Spasovski.

Ai ka thënë se ka biseduar me Mizrahin dhe se i ka dhënë shans./TV21/