Spasovski: Kthimi në normalitet, në tre faza

Kryeministri i vendit, Oliver Spasovski në një konferencë për shtyp nga Qeveria tha se kthimin në normalitet do të bëhet gradualisht dhe duke analizuar kohë pas kohe kontrollin e pandemisë dhe nëse sistemi i shëndetësisë është në gjendje të përballoje situatën. Plani i masave do të bëhet në tre faza. Faza e pare, aktivitet afaristet dhe ora policore.
Faza e dytë, fillimi i aktiviteteve të punës nën protokolle të rrepta. Faza e trete, kthim të tërësishëm i procesit të punës me mbajtjen e higjienës dhe distancimin fizik. Dhe kjo duhet të bëhet një realitet i ri për të gjithë.