Sot fillon Euro 2020 në hendboll, Kroacia kundër Serbisë

Nga 9 deri më 26 janar 2020 në Austri, Norvegji dhe Suedi do të zhvillohet kampionati europian në hendboll.
Ky kampionat europian për herë të parë do të luhet në tre shtete dhe me format të ri prej 24 reprezentacioneve.
Gjashtë grupe janë të ndara me nga katër reprezentacione. Dy të parët plasohen në rrethin e dytë, ku më pas do të formohen dy grupe me nga gjashtë reprezentacione, dhe më pas dy të parët shkojnë në gjysmëfinale dhe do të luftojnë për medalje.
Grupi A: Kroacia, Mali i Zi, Bjellorusia, Serbia.
Brupi B: Çekia, Maqedonia e Veriut, Austria, Ukraina.
Grupi C: Spanja, Holanda, Gjermania, Letonia.
Grupi D:Franca, Norvegjia, Portugalia, BeH.
Grupi E:Danimarka, Rusia, Hungaria, Islanda.
Grupi F: Suedia, Sllovenia, Zvicra, Polonia.

Sot në program:
Grupi A (Graz):
9 janar, ora 18:15: Bjellorusia – Serbia
9 janar, ora 20:30: Kroaci – Mali i Zi
Grupi C (Trondheim):
9 janar, ora 18:15: Gjermania – Holanda
9 janar, ora 20:30: Spanja – Letonia