Sot është dita e lindjes së heroit Hamëz Jashari

Heroi, Hamëz Shaban Jashari, sot ka ditëlindjen.

Djali i Shaban Jasharit dhe vëllai i komandantit legjendar, Adem Jasharit, Hamëza mbush 70 vjet.

Hamza ka vetëm një djalë të vetëm, Bekim Jasharin, kryetari i Skenderajt.

Familja Jashari i dha Kosovës një histori të lavdishme, e cila i vuri kurorë sakrificave shekullore, bashkë me shumë burra e gra të Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës (UÇK).

Gjimnazi në Skenderaj, me krenari mbanë emrin e heroit Hamëz Jashari.