Sonte në ora 22:00 fillon ora policore, do të zgjas deri më 22 mars

Me propozim të Komisionit për Sëmundje Infektive dhe me qëllim që të pengohet rritja e mëtejme e numrave të të prekurve nga Kovid-19, Qeveria vendosi që prej sot deri më 22 mars të ketë orë policore që fillon sonte në ora 22:00 dhe zgjatë deri në ora 05:00 të mëngjesit. Lëvizja gjatë kësaj periudhe do të jetë e mundur vetëm me leje për qarkullim. Ora policore sipas vendimit të Qeverisë do të zgjas deri në 22 mars.