Skivi, Doksi dhe Floriani lansojnë ‘Dredha’

Bashkëpunimi i paralajmëruar javë më parë tani është publikuar, Skivi bashkë me Doksin dhe Florianin kanë sjellë këngën e tyre më të re.

Projekti i cili titullohet ‘Dredha’ është shkruar nga Skivi dhe Doksi, Vija melodike është punuar nga Doksi ndërsa miksimi dhe masterizimi është bërë nga Deda Music.

Kënga është e kompletuar edhe nga ana vizuale, puna e klipit i është besuar produksionit ‘Sekuencë’.