Skandal, e zhveshur gazetarja sportive me kryetarin e klubit

Një skandal i madh e ka goditur kohët e fundit futbollin rus!

Rostislav Murzagulov, kryetar i bordit të drejtorëve të klubit të futbollit rus, Ufa, është larguar nga detyra vetëm një ditë pasi publikoi fotografi nga një seancë fotografike me gazetaren – prezantuesen sportive Ulyana Trigubchak.

Ulyana dhe Murzagulov njihen për një kohë të gjatë, gjë që tregohet edhe nga fotot skandaloze, në të cilat gazetarja është veç më të brendshme dhe në një lidhje dashurie me të lartpërmendurit.

E zhveshur

Ulyana është e mbyllur në lidhje me deklaratat, por dihet që kjo gazetare është gjithmonë provokuese. Një kohë, ajo fotografohej e zhveshur dhe i publikonte ato në Instagram.