Situatë e rëndë në Pejë, shiu e breshëri shkaktojnë vërshime të mëdha

Shiu dhe breshëri kanë shkaktuar vërshime të mëdha aktualisht në Pejë.

Në pamjet e publikuara nga faqet lokale shihet gjendja e rëndë e qytetit me ujin që vërshon nëpër rrugë.