Sinani në karantinë, ‘Koha për takim me Sigmund Freud’

Këngëtari i njohur, Sinan Vllasaliu, është shumë i pëlqyer nga shqiptarët për zhanrin të cilin ai e këndon.

Ai është mjaft aktiv dhe i ndjekur edhe në rrjetet sociale, përmes së cilave ndan me fansat fotografi dhe video të ndryshme nga jeta e tij e përditshme.

Ai ndau në Instagram një fotografi të edituar ku shihet ndryshe ngase jemi mësuar ta shohim atë, dhe epik ishte edhe përshkrimi që ia la.

Sinani tha që tani është koha për ni takim me Sigmund Freud, themeluesin e psikoanalizës, një metodë klinike për trajtimin e psikopatologjisë përmes dialogut midis një pacienti dhe një psikanalisti.

“Koha per ni takim me Sigmund Freud”, ka shkruar ai.