Dit zie për Young Zerkan, këngëtari humb personin e dashur

Young Zerka ka humbur një person të dashur për të, këngëtari ka njoftuar publikun se tezja e tij ka ndërruar jetën .

Ai njoftimin e bëri përmes një postimi në Instagram ku kishte shkruar “U prefsh në paqe teze Marika”.

Në postimin e bërë Young ka pranuar ngushëllimet nga miqtë dhe fansat e tij.