Si u rrëzua në skenë Adrian Gaxha?

Kur ishte i vogël këndonte dhe ndodhi që njëherë u rrëzua në skenë.

Prindërit e tij, e besa edhe ai vet u print ë mendonin se që nga ai rast gjërat nuk do të funksiononin mirë, por ja që nganjëherë në mes të fatkeqësisë ndodh mrekullia, shkruan “Kosovarja”.

Ai rrëzim e bëri shumë të njohur Adrianin, I fali epitetin energjik. Adriani u rrit në skenë, herë duke u rrëzuar e herë duke triumfuar.

Megjithatë, duhet thënë se gjatë karrieres së tij nuk kishte aq dështime sat ë përjashtohet nga lista e të përkëdhelurve të fatit.

Gaxha, sot ka krejt ato që I nevoiten: Një shtëpi të cilën sapo e ka vënë në emrin e tij, e cila është një shtëpi luksoze, milionëshe, një veturë ekstra të shtrenjët, studio private, femra dhe dashurinë e njerëzve, shkruan “Koovarja”.

Ai, thotë se I është dashur mund për të arritur deri këtu, por kur njeriu e mendon mirë, atëherë del se në gjithë këtë mesele ka gisht edhe fati, apo jo?