Si e komentoni këtë fotografi: Musa, Blerimi, Sasha dhe Sinisha me një bankë në gjykatë

Sot ka vazhduar seanca gjyqësore për Rastin Monstra, kurse në cilësinë e deshmitarëvr janë paraqitur Musa Xhaferi, Blerim Bexheti, Sasho Mijallkov dhe Sinisha Aleksovski. Komenti juaj pa ofendime për këtë foto është i mirëseardhur.