Si asnjëherë më parë, Labi vjen me një vallëzim interesant

Labinot Tahiri përveç muzikës ai shpesh është komentuar edhe për ndihmat humanitare që ai bën.

E atë jemi mësuar ta shohim gjithmonë serioz.

Por jo edhe së fundi, teksa një postim i tij ka habitur të gjithë.

Dashuria dhe respekti që merr nga fansat duket se e kanë “shtyrë” të bëj edhe një vallëzim interesant, të cilin nuk e keni parë ndonjëherë.

I mbushur “full energji”, Labi paralajmëroi ndjekësit për agjendën e kësaj jave, ku pritet të krijojë atmosferë të paparë.

“I përshëndes ata që po bëjnë në skenë me duar qeshtu”, ka shkruar Labi.