Si asnjëherë më parë, Jennifer Lopez shfaqet duke bartur thasë me miell

Ben Affleck dhe Jennifer Lopez janë parë duke i ndihmuar fëmijët e tyre në një mision human.

Çifti i famshëm janë përkujdesur në një mision human për të ndihmuar komunitetin lokal më gjësende ushqimore.

Ata në shtëpinë e tyre kanë zbrazur një kamion me gjësende ushqimore si miell, vaj, sheqer e orioz.

Si rrallë herë fansat kanë parë Jenniferin e ngarkuar me thasë të miellit.