Shyhretja është rregulluar për mrekulli në ditëlindjen e rejës

Është e dalluar në çdo aspekt, si nënë, vjehërr po ashtu edhe si këngëtarja më me stil në estradë.

Shyhrete Behluli nuk e ka ndërmend të plaket në asnjë mënyrë, duke u shfaqur me stile nga më të ndryshmet, shkruan “Kosovarja”.

Edhe kur është në prezencë të nuses së saj Leartës ajo nuk ia lëshon rrugën për pamjen fizike, duke u rregulluar gjithmonë e më bukur.

Së fundmi për ditëlindjen e saj, Shyhretja ka zgjedhur që të veshet në komplete të kuqe dhe me një grim të lehtë.

Me këtë imazh që janë shfaqur si nusja si reja bëjnë dritë. /Kosovarja/