Shtyhet premiera e filmit të ri të James Bond

Njoftimi vjen dy ditë pasi themeluesit e dy faqeve të fansave thirrën në studion e filmit për të shtyrë
premierën, shkruajnë mediat e huaja.

Filmi i quajtur “No time to die”, më parë ishte planifikuar të publikohet në prill ndërsa tani premiera do të shfaqet në Britaninë e Madhe më 12 nëntor dhe SHBA më 25 nëntor.

“No Time to Die”është filmi i fundit ku Daniel Craig interpreton James Bond.

Ky film është episodi i 25-të i ekskluzivitetit të filmave Bond, shënon paraqitjen e pestë dhe të fundit të Daniel Craig si agjent sekret. Është filmi i parë i Bond që nga “Spectre”, i cili fitoi më shumë se 880 milion dollarë në të gjithë botën kur u publikua në vitin 2015, dhe buxheti për “No time to die” është raportuar të ketë qenë 250 milionë dollarë.