Shtrohet në spital imami i njohur nga Shkupi, Zekirja Bajrami

Pas disa komplikimeve shëndetësore, dijetari dhe predikuesi i jetës fetare në trojet tona, i nderuari Zekirja ef. Bajrami është shtrirë në spital.

Edhe pse ka përmirësime në shëndetin e tij, ai edhe më tej duhet të qëndron nën mbikqyrjen dhe kujdesin e ekipit të mjekëve për analiza të mëtutjeshme.