Shtrenjtohen derivatet e naftës

Benzinat nga mesnata do të shtrenjtohen për një denarë për litër, ndërsa dizeli për një denarë, ka vendosur sot Komisioni Rregullator për Energjetik, përcjell SHENJA.
Sipas vendimit çmimi i një litër EUROSUPER BS-95 do të jetë 67 denarë, ndërsa EUROSUPER BS-98 do të shitet për 69 denarë.
Nga mesnata një litër EURODIZEL do të kushtojë 58.5 denarë.
Çmimi i Vajit të lehtë për amvisëri do të rritet për një denarë, dhe një litër do të kushtojë 47.5 denarë.