Shqiptarja nga Shqipëria: Si 19 vjeçare u martova me Zoranin nga Tetova, kemi dy fëmijë! (Foto)

Kozeta Dimkovska është shqiptare nga Shqipëria. Ajo që në moshë 19 vjeçare është martuar me maqedonasin Zoran Dimkovski nga Tetova, me të cilin tani ka dy fëmëjjë. Ata jetojnë në Tetovë, ku Kozeta punon si parukiere. Mediumet maqedonase lidhjen e tyre e përshkruajnë si storje të suksesshme dashurie dhe afariste. Storjen e plote mund ta percillni ne kete Link.