Shqiptarja ka shkuar me një serb, ai e ka incizuar, ja emri!

Gjykata e Tiranës ka dënuar 8 muaj burgim Jublisa Ziviç, i cili prezantohej si zv/ambasador i Kosovës në Kroaci dhe ka përndjelur për një kohë të gjatë, duke e shantazhuar dhe me video intime një vajzë nga Lushnja të martuar, me të cilën ai kishte bashkëjetuar për gati 1 vit.

E.J, 41 vjeçe ishte njohur me Jublisa Ziviç në qytetin e Vlorës, ku të dy së bashku kishin parë një apartament që ishte nxjerrë në shitje.