Rinia e lagjes Dardani në Kumanovë nuk harxhon kohën kot as gjatë epidemisë (Foto)

Edhe pse është shpallur epidemia, aktivistët e Lagjes Dardania në Kumanovë nuk kalojnë kohën kot gjatë periudhës që dalja nuk është e ndaluar. Rinia e kësaj lagje ka marrë disa aktivitete për rregullimin e ambientit, jo vetëm për të prishur monotoninë, por edhe për të kontribuar për komunitetin.
Në kuadër të aktiviteteve janë mbjellur disa pemë, si dhe është rregulluar fusha e basketbollit.