Shqipëria në karantinë nga sot deri të hënën

Kryeministri i Shqipërisë, Edi Rama ka njoftuar se nga sot, konkretisht nga ora 13.00 dhe deri të hënën në orën ndalohet qarkullimi i automjeteve dhe personave në Shqipëri

“Njësoj si fundjavën e shkuar, të gjithë në shtëpi”, ka shkruar ai.

Përndryshe, deri tash në Shqipëri janë të prekur me COVID-19, 304 persona, prej tyre kanë vdekur 17 persona. Ndërsa numri i të shëruarve nga COVID-19 në total është 89 persona.