Shpërthim në rezidencën e presidentit të Malit të Zi

Sot ka pasur një shpërthim në vilën “Gorica” në Podgoricë. Vila që shfrytëzohet nga presidenti malazez Millo Gjukanoviç dhe qeveria e Malit të Zi për pritjen e mysafirëve dhe delegacioneve, njofton “Veçernje Vesti”.

Në vendngjarje kanë dalë ekipet e zjarrfikësve, ndërsa ende po hetohet shkaku i shpërthimit.