Shokët me dedikime prekëse për dy nxënësit e vrarë që u varrosën sot në Gllogjan

Qindra persona kanë marr pjesë në varrimin e dy nxënësve që u vranë nga sulmi në Gllogjan të Deçanit.

Para fillimit të ceremonisë, moshatarja dhe shoqja e dy nxënësve të vrarë iu kanë dedikuar poezi emocionuese, njofton Klankosova.tv.