Shkupjani ka shitur teknikë të bardhë pa e poseduar fare, ka fituar 1500 euro

Sektori për krim ekonomik dhe kompjuterik pranë MPB ka ngritur padi penale kundër personit F.M. Nga Shkupi nën dyshimin për vepër penale “mashtrim”. Këtë veper ai e ka kryer disa herë dhe ndaj disa personave. Nga viti i kaluar ai ka bë shpallje në rrjete sociale për shitjen e gjesendeve që nuk i ka poseduar. Në këtë mënyrë ka fituar jashtligjshëm 89 mijë denarë, njoftoi MPB.
Policia ka kryer bastisje në shtëpinë e tij për të siguruar dëshmi.