Shkup, Alarm i rrejshëm për bombë në shkollën e arteve

Një alarm i rrejshëm për bombë shkaktoi panik tek nxënësit dhe arsimtarët e Shkollës së mesme të artit “Llazar Liçenovski”, të cilët braktisën objektin shkollor derisa policia po kryente hetimet. Bëhet fjalë për një mjet të gjetur në parkingun mbrapa Shkollës i cili i ngjasonte një bombe dore. Ministria e Brendshme por analizon nëse bëhet fjalë për bombë dore ose shkollore. E njëjta ishte vendosur afër një automobili të bardhë i tipit “Porshe” me tabela të Shkupit.