Sherifi i policisë fal namazin e drekës në Qendrën Shqiptare në Çikago

Sot pata nderin në namazin e drekës ta kem mysafir sherifin në departamentin e Chikagos, z.Simnica nga Korça.
Thjeshtësia, modestia dhe sinqeriteti, janë veç disa nga bazat mbi të cilat mundësohet shijimi i besimit. (Ejup Jakupi, imam shqiptar në Çikago)