Shënohet vdekja e parë në qeverinë e Serbisë për shkak të Koronavirusit

Sekretari shtetëror në Ministrinë e Mbrojtjes së Ambientit në Qeverinë serbe Branisllav Blazhiq ka vdekur nga kronoavirusi, merr vesh B92.

Branisllav Blazhiq ishte lindur në ditën e sotme në vitin 1957 në Kikindë.

Ishte një prej themeluesve të Partisë Përparimtare të Serbisë të Vuçiqit dhe anëtar i kryesisë së kësaj partie.