Shënohet një tjetër tërmet pas mesante në Durrës

Pas një momenti qetësie 2 ditor një paslëkunjde tjetër është shënuar në Durrës.

Mbrëmë në orën 00:14 është shënuar një lëkundje me magnitudë 4.83 dhe si epiqendër ishte në Shetaj në Durrës, pranë Kepit të Rodonit.

Epiqendra e kësaj paslëkundjeje ishte 38 km nga Tirana. Thellësia ishte 10 km.