Shembet dheu te rruga e Banjës së Tetovës, fatmirësisht nuk ka të lënduar

Sot është shembur një pjesë e madhe e shpatit rreth rrugës që çon te Banjat e Tetovës. Fatmirësisht nuk ka pasur të lenduar edhe pse kjo rrugë është mjaft e frekuentuar nga qytetarë që dalin për të shëtitur në këtë pjesë.
Mediumet dhe aktivistët me kohë kanë paralajmëruar për mundësinë e shembjes, sepse muri i vendosur ishte dëmtuar, mirëpo paralajmërimet e tyre nuk kanë hasur në vesh të institucioneve.
Dheu që ka rrëshqitur ka bllokuar aksin rrugor dhe ai ende është i mbyllur për kalim.