Shek Hallaqi i Grupit të Kumanovës: Nga sot numëroni ditët, 12 prilli po afrohet!

Sa të çuditshëm jemi ne shqiptarët. Ca komandanta të DUIt dolën me sorkadhen Luben kërkuan vota shqiptare për Pendarovskin dhe aq shumë larg shkuan, sa ju dha mundësia Kalit të Shemës të ofendoj zotrin Blerim Reka. Dhe tani ju ca burra në thojza te “Besës ” Që të zini një kolltuk, aq u ulët u përkulët, sa në pragun e armikut vajtët si ko.pil u ngulët! Turp, turp.
Kurgjo so ftoft qetash, qka jom ftof une prej do njerzëve e do komandantave të “zajkos”, se aq ishin të bindëshem se kan “BESË “, sa u munduan me më pyt e me bo statuse se ku marr guximin me përkrahur zotrin Ziadin Selen. Nga sot numëroni ditët, 12 prilli është afër shqiptarëve. Mo nuk mun të kërkoni vota për sllavët. #povjenpranverashqiptare