Shek Hallaçi i Grupit të Kumanovës: Me krahasu rininë e Kosovës me brigadat e Kuqe është si me fluturu Isa Mustafa në Mars

Shek Hallaçi
Halil Matoshi të krahasosh rininë e Kosovës, me brigadat e kuqe, që se kan idenë as qka jan ato, është e barabartë si me fluturu shefi yt Isa Mustafa për në Mars, zotëri “analistë” Kosova është një vend i vogël që nuk luan ndonje rol, as në regjionin tonë, e lëre më ne ato globale, historikisht ideologjit dhe konceptet e rrezikshme kan lindur në shtete e mëdha, prandaj edhe kët merak hiqe, se sjemi të rrezikuar nga këto koncepte, mirëpo jemi te rrezikuar nga diqka tjetër hajnija,keqëpërdorimi i shtetit tani e 20 vite me radhë,që ti si një “intelektual” se ke kundërshtuar asnjëherë, në fshatrat tona thonë ATY KU QENI HAN ATY EDHE LEH…!!!
Prandaj kush je ti ,apo ndonjë tjetër që mendon si ti ,ta kritikosh rininë e Kosovës që ka vetëm një kërkesë, Kosova të ndryshojë dhe të qeveriset, nga politikanë të pastërt…!!!
#Mekryeminstrin