Shek Hallaçi: Ejup Halimi i përzier te rasti i Kumanovës, a do të vijë në Idrizovë?!

Shek Hallaçi

Edhe pse nuk do ju sjellin në burgun e Idrizovës, sepse keni të njohur, në politik dhe gjykatat e Maqedonisë, ndoshta ju kan siguruar edhe ndonjë pasaporte tjetër të R.Kosovës ata hajdutët tanë andej kufirit.
Ejup Alimi ju që jeni të përzier 100%,në rastin tonë,i njohur në opinjon si Rasti i Kumanovës, në një kohë do vjen ajo ditë,që ne e presim ,dhe do shifemi ashtu si kemi dëshir ne.