Shahpaska: Gjendja në çerdhe është stabile

Sipas të dhënave të Ministrisë për Punë dhe Politikë Sociale, deri të premten e kaluar të prekur nga Kovid-19 janë regjistruar 120 të punësuar dhe 18 fëmijë.

“Gjendja në çerdhe dëshmoi se kur respektohen masat dhe protokollet e rekomanduara nga Komisioni për Sëmundje Infektive, rreziku për tu infektuar nga Kovid-19 është shumë i vogël. Infektimi nëpër çerdhe vjen nga jashtë çerdhes. Tregues për këtë është numri i madh i të infektuarve të të punësuarve në çerdhe”, deklaroi ministrja për Punë dhe Politikë Sociale, Jagoda Shahpaska.