Selmani: Nëse sot s’e përkrahim Kurtin, në të ardhmen do të qeverisemi nga tradhtarë!

Shkruan: Naser Selmani

 

Lidhur me situaten tensionuese dhe kercenuese ne veri te Kosoves, ka reaguar edhe gazetari gjegjesisht ish-kryetari i Shoqatës së Gazetarëve të Maqedonisë së Veritu z.Naser Selmani, i cili ne statusin e profilit te tij ne facebook ka shkruar:

“Nëse sot nuk e përkrahim kryeministrin Kurti, në 100 vitet e ardhshme shqiptarët do të qeverisen nga drogaxhi dhe tradhtarë!”

* Naser Selmani, ish kryetar i Shoqates se Gazetareve te Maqedonise se Veriut