Sela: Nuk do të largojmë shqiptarë nga puna

Kryetari i ASH-së, Ziadin se Sela premtoi se nëse ky koalicion fiton zgjedhjet, nuk do t’i rrezikohet vendi i punës asnjë̈ shqiptari për shkak të përkatësisë̈ partiake. Sela theksoi se ideja e BDI-së për kryeministër shqiptar është̈ një̈ përpjekje për të kamufluar diskriminimin dhe shtypjen e shqiptarëve.

Por ne duam përkrahje për të mirën e tyre, thojuni atyre që ne e duam përkrahjen për ti bërë të ndjehen të lirë shqiptarët, edhe Ali Ahmeti të ndjehet i lirë dhe të mos jetë i kapur dhe të mos rrijë sirtarëve të shërbimeve. I frikësojnë shqiptarët duke ju dhunuar pragun se do vijë Aleanca dhe do i nxirrka prej pune. Unë kam pasur ekzekutiv asnjë nuk kam nxjerrë prej pune- deklaroi Ziadin Sela, ASH.