Sela merr 450 mesazhe

Lideri i Aleancës për Shqiptarët, Ziadin Sela, ka bërë të ditur se, për në më pak se 24 orë kanë arritur mbi 450 sugjerime dhe ide nga qytetarë të ndryshëm për programin e ri që po hartohet. “Bëhu pjesë edhe ti. Ndryshimi po vjen”, është shprehur Sela. Aleanca për Shqiptarët, e drejtuar nga Ziadin Sela ka filluar hartimin e programit me të cilin do të garoj në zgjedhjet e 12 prillit.
“Është programi që synon transformim rrënjësor në vendin tonë. Këtë program jemi duke e ndërtuar me ekspertë të fushave të ndryshme për të ndryshuar jetën e çdo qytetari të këtij vendi”, thuhet në njoftimin e ASH, njofton agjencia e lajmeve INA. Kjo parti gjithashtu fton qytetarët të kontribuojnë në këtë drejtim. “Jepni idetë dhe sugjerimet për fusha të ndryshme”, thuhet në njoftim.