Sela dhe Taravari takohen me ideologun e Shqipërisë Etnike, Koço Danaj

Sot kemi kënaqësinë që të kemi në Gostivar një personalitet dhe arkitekt të mendimit politik si është z.Koço Danaj, njoftoi kryetari i komunës së Godtivarit, Arben Taravari, duke publikuar edhe fotografi nga takimi. “Prania e tij na bën të ndihemi edhe më natyralisht të domosdoshëm për njëri-tjetrin”, thekson Taravari.