SASHK paralajmëron protestë masive me 4 maj para Qeverisë

Anëtarësia e SASHK-ut paralajmëroi protesta masive me 4 maj para Qeverisë.

Gjithashtu paralajmërojmë protestë masive të mërkurën me 4 maj para Qeverisë për rezultatet e negociatave deklaroi Nedellkov.

Nedellkov edhe njëherë kërkoi falje për ndërprerjen e mësimit dhe kërkoi mirëkuptim nga të gjithë./KlanMacedonia/