Sarah dhe Dj Pm incizohen duke u puthur me njëri tjetrin

Pm është duke qëndruar në Shqipëri i angazhuar në koncerte të ndryshme, teksa prezenca e Sarës është kudo.

Sarah dhe Dj Pm po vazhdojnë lidhjen e tyre romantike edhe jashtë shtëpisë së “Big Brother Vip”.

Pm është duke qëndruar në Shqipëri i angazhuar në koncerte të ndryshme, teksa prezenca e Sarës është kudo.

Së fundmi, çifti kanë publikuar një video duke shkëmbyer një puthje.

Të dy janë shumë të preferuar nga publiku dhe komentet për çiftin nuk mungojnë.